مشاوره حقوقی رایگان - تعلق مستمری مادر به پسر دارای مریضی اعصاب و روان

سلام پدرم بازنشسته آموزش و پرورش بود و الان سه سال از فوتش میگذره تو این سه سال مادرم مستمری پدرمو میگیره و من 34 سالمه واسه خدمت سربازیم معافیت پزشکی دندان گرفتم ومتاهل و دارای یک فرزند پسر هستم وده سال میشه که اعتیاد دارم بیکارم بیمه ام ندارم وتویه بیمارستان اعصابو روان چندماه بستری شدم و پرونده دارم اگر خدایی نکرده مادرم فوت کند آیا با پرونده اعصابو
روانی که در زمان حیات مادرم داشتم مستمریشو بهم میدن یا نه؟ ممنونتون میشم اگه جوابمو بدید...باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک پزشکی مورد تایید کمنسیون مربوطه قرار گیرد

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام

بند3 ماده48 قانون حمایت از خانواده مقرر می‌دارد: فرزندان پسر تا سن 20سالگی می‌توانند از حقوق و مستمری پدر متوفای خود استفاده‌نمایند و آن‌را دریافت‌کنند. درصورتی‌که فرزند پسر مشغول به انجام تحصیلات دانشگاهی باشد، نیز تا اتمام تحصیلات دانشگاهی می‌تواند از حقوق و مستمری پدر متوفای خود استفاده‌کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مستمری پدر به شما تعلق نمی‌گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر باید در کمیسیون مطرح گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار در محترم درخواست خود را مطرح کنید کمیسیون مربوطه تصمیم می‌گیرد