مشاوره حقوقی رایگان - برقراری مستمری برای فرزند ذکور مجرد 45 ساله مبتلا به سوء مصرف مواد

با سلام و احترام
مستحضر می سازد پدرم که بازنشسته آموزش و پرورش بودند در سال 89 فوت شدند وپس از فوت پدر حقوقش برای مادرم برقرار شد و برادر مجردم که که از قبل فوت پدر مبتلا به اعتیاد بوده و می باشد و فاقد هر گونه شغل و درآمد است نیز با مادرم زندگی می کرد و از طریق ایشان نگهداری و تامین هزینه می شد،اخیراً مادر نیز فوت شدند.آیا با توجه به فوت مادر و بیماری اعتیاد برادرم امکان برقراری مستمری برای او ممکن است؟با علم به اینکه او قادر به انجام هیچ کاری نیست و تحت هیچ شرایطی نمی تواند
سوء مصرف به مواد را ترک نماید!؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

دریافت مستمری پدر توسط فرزند پسر مستمری پدر