مشاوره حقوقی رایگان - عکس و آدرس و شماره تلفنم رو داره!

سلام و خداقوت. فردی که مشاور کنکوری بود (دانشجو بودن و کارمند آموزشگاه مثل ق. و...نبودن) مشاوره میدادن و گروهی بود مشاورشون تا اینکه با توجه به کارنامه ی استانهای ق. اسم مدارس مارومیدونن.یکبار آزمون کدملیمو خواستن (که چک کنم صفحه شخصی امتحانیمو) منم بهشون نگفتم اما ازپروفایلم عکس شخصی و خانوادگی دارند و شماره و آدرس خونمون رو میدونن بنظرتون ممکنه کلاهبرداری کنند ازم؟؟! چکار کنم سواستفاده نکنن ازم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امکان کلاهبرداری وجود دارد. بهتر است اینچنین امور را خودتان پیگیری بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در حال حاضر جرمی متصور نیست لذا در صورت ارتکاب فعلی که جرم انگاری شده باشد جرم متصور است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کلاهبردار با شند بله احتمال کلاهب داری هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد