مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل معیوب بودن خودرو

سلام من یک ماشین نیسان مدل63خریدم تو قولنامه قید نکردیم که ماشین روغن سوزی داشته البته به گفته صاحب ماشین جلوی چند نفر شاهد کاسب گفت ماشین از نظر شاسی سالم وموتورش یک قطره روغن کم نمیکند ولی بعدازگذشت 24ساعت مکانیک بردم گفت روغن سوزی دارهد. آیا میتوانم معامله روفسخ کنم خاهشا زود جواب بدهید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت

شما باید ابتدا درخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و دادخواست فسخ قرارداد اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
اظهارنامه مبنی بر عیب ماشین برای ایشان ارسال و چنانچه توجه ننمود دادخواست فسخ معامله به استناد خیار عیب مطرح نمایید و در ماشین تغییر ایجاد نکنید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در ابتدا می‌بایست قرارداد شما بررسی شود اما تامین دلیل انجام دهید موضوع شما مشخص شود اگر کارشناس تایید نمود سپس دادخواست بدهید