مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح در مدرسه

سلام در کلاس نهم و سن 15 در مدرسه یکی از دانش آاموزان به یکی دیگر از دانش آموزان در مدرسه فحاشی ناموسی کردن و فردی که مورد هدف فحش ها قرار گرفت است با مشت بینی فرد فحاش رو شکونده
اگر فردی که بینیش شکسته با توجه به این که شاهدانی وجود دارند که اون اول فحش داده،شکایت کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسی که مست زده باید دیه پرداخت کند.
کسی که فحاشی کرده اگر ثابت شود مجازات جزای نقدی تعیین می شود یا تعهد می گیرند.