مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل امضا

با عرض سلام و تشکر بابت پاسخگویی رایگان به سوالات
پدربزرگ بنده وقتی زنده بوده یک قطعه زمین به متراژ 450 متر به پدرم داد ولی موقعی که نوشته دست نویس خواست تنظیم بشود و پدربزرگم سکته کرده بود. یک روز همه ی بچه هاش که 7 نفر بودن جمع شدند پیش پدرشون و در همون حال یکی از عموهام در حضور همه و با رضایت پدربزرگم متن دست نویسی نوشت که این زمین رو به به پدرم داده ولی چون سکته کرده بود عموم ازش پرسید به جاش میتونه امضا کند یا نه که ایشون با سر تایید کردند و بعدش همه ی عموها و عمه هام پای برگه رو امضا کردند.
الان بعد از گذشت چند سال همون عموم که متن رو نوشته میخواهد بزند زیر همه چیز و برای این که زمین رو ما نگیریم میگه این که به جای پدرشون امضا کرده یعنی جعل امضا بوده... طبق توضیحاتی که دادم و با وجود امضای همه ی ورثه میتونه همچین ادعایی داشته باشد؟ من چطوری باید از حق خودم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ادعای جعل موضوع به کارشناسی ارجاع میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست کارشناسی نمود البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست ادعای خود را اثبات کند