مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

با سلام. یک اتباع اومد از من خرید کرد و چک ثبتی به اسم یک زاهدانی نوشت امضا کرد داد به من و ثبت کرد به نام من تاریخ چک که شد برگشت خورد رفتم اقدام کردم تو دادگاه صاحب چک اومده ادعا کرده که اتباع با مدارک او رفته بانک حساب باز کرده و دسته چک گرفته کارشناسی هم رفته رای به نفع اون ها دادن واسه وصول چک چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
با توجه به بیانات فوق چک به مالک اصلی آن عودت و شما طرف دعوی اتباع قرار خواهید گرفت.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

اگر مشخصات تبعه خارجی را دارید به اتهام کلاهبرداری از وی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا صرفاً می‌بایست اتباع را پیگیری کنید تا بتوانید او را بگیرید