مشاوره حقوقی رایگان - ملکی...

سلم و عرض ادب و احترام به شما... زمینی درشهر مرودشت خریدم دورتادور زمین ساخت شده است واب وبرق و گاز دارند... اجازه ساخت وساز نمیدن وهمسایه ها هم غیر قانونی ساختن.... الان حدود 7 سال هست اجازه ساخت غیر قانونی هم داده نمیشه... چکار کنم...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید نسبت به تغییر کاربری اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید.
اگر داخل بافت باشد می توانید با اخذ مجوز بسازید اگر خارج از بافت باشد در صورت ساخت امکان جریمه یا تخریب وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا مشخص گردد که آیا زمین شما در طرح جامع تفضیلی شهری قرار دارد یا خیر
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخگویی به عمل آمده است.