مشاوره حقوقی رایگان - مختومه کردن پرونده

با سلام وخسته نباشید بنده به جرم ساخت ونگهداری مشروبات الکی به هشتاد میلیون جزای نقدی شش ماه حبس تعزیری وشصت ضربه شلاق تعزیری محکوم شدم وحکم قطعی شده ایا امکان این هست که خودمو معرفی نکنم وقراری که برام صادر شده اون مبلغ رو به حساب دادگستری واریز کنم وپرونده شامل مرور زمان بشود ومختومه بشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای تحقق مرور زمان اجرای مجازات شرایط خاصی لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم قطعی شده است و بایستی به اجراء گذاشته شود.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از مجازاتهای مذکور فقط مجازات اشد قابل اجرا است و بنظر جزای نقدی 80 میلیون تومانی اشد محسوب می‌شود و با پرداخت آن اصولا پرونده مختومه محسوب خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم قطعی شده است و بایستی به اجراء گذاشته شود.