مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در پرونده

با سلام.
آقایی از من و همسرشون به جرم رابطه نامشروع شکایت کرده اند.
بنده نه برای اخذ توضیح اولیه، نه برای روز رسیدگی، نه واخواهی و نه تجدید نظر حاضر نشدم و حکم برای من قطعی شد. دو سال اقامت اجباری و 99 ضربه شلاق بریدند و بعد از قطعیت رای و رفتن پرونده اجرای احکام باز اجرای احکام نرفتم و چون در هیچ مرحله حاضر نبودم که وثیقه از من داشته باشند، حکم جلب صادر شد و شوهر خانوم چون مخفی میشدم نتوانست من را پیدام کند. الان یک سال میشود پرونده اجرای احکام کیفری هست.
1- یک سال که گذشت پرونده مشمول گذر زمان میشود؟
2- آیا اجرای احکام برای تحت فشار گذاشتن من برای رفتن به اجرای احکام از مسدودی حساب یا چیز دیگر استفاده میکند که مجبور شوم خودم رو معرفی کنم؟
3- اگه همین طور نتوانند من را پیدا کنند حکم کلا باطل میشود؟ ممنون از سایتتون و وکلای گرانقدر.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر شامل مرور زمان نمیشه حداقل هفت سال باید بگذره