مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در پرونده

سلام. وقت بخير.
مهر ماه سال ١٤٠٠ توي جنگل شمال مارو با ١ شيشه مشروب دست ساز گرفتن دادگاه حكم ٦ ماه حبس و ٧٤ ضربه شلاق و ١٥٠٠ جريمه داده كه حتما مامور پارسال دي ماه اومده تهران جلوي خونه دوستم كه ببرنش اما خونه نبود. براي آخر اين ماه هم وقت نظارت دادن به نظر شما بعد از ٢ سال و نيم ممكن هست حكم ما مشمول زمان بشود و پرونده بسته بشود و اينكه به نظر شما ما الان چي كار بايد بكنيم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مشمول مرور زمان نشده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات به نظر شامل مرور زمان نشده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 105 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 مشمول مرور زمان نشده و منتظر کیفر باشید