مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان پرونده حقوقی

با سلام بنده حدودا 9_8 سال قبل یک پرونده مالی محکوم شدم و حتی حبس زندان هم رفتم اما با قانون اعسار بنده سند گذاشتم و بیرون اومدم اما پرونده اعسار رفت تجدید نظر و این همه مدت هیچ خبری نشد و هیچ ابلاغیه هم بابت این پرونده برام نیومد، شاکی هم هیچگونه پیگیری نکرد الان آیا پرونده شامل مرور زمان شده که بخواهم سندم رو آزاد کنم؟ چکار باید کرد در نهایت تا این پرونده رو حل کنم؟

پاسخ ها :

محدثه طباطبایی راد

محدثه طباطبایی راد :

با سلام دعاوی مالی مشمول مرور زمان نمیشوند میتوانید حضوری به دادگاه تجدیدنظر مراجعه و یا از طریق سامانه ثنا روند پرونده را مشاهده نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده مالی مرور زمان ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرونده های مالی شامل مرور زمان نمی شوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصولاً پرونده‌های حقوقی شامل مرور زمان نمی‌شوند.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

خیر مشمول مرور زمان نمیشود،حضورا پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه تجدیدنظر و بدوی نتیجه را پیگیری کنید چون امور حقوقی مرور زمان ندارد

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

موضوعات مالی و حقوقی شامل مرور زمان نمی شوند.