ابتدا به پلیس فتا مراجعه و اعلام کنید سپس شکایت کلاهبرداری نمایید
سلام بله شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید و
پلیس فتا اعلام کنید
بله حتما قابل شکایت و پیگیری هست
سلام و احترام-ابتدا بر اساس اسکرین شات گفتگوی صورت گرفته و پرینت بانکی مهرشده طرح شکایت با موضوع کلاهبرداری انجام شود و در صورت صدور قرار منع تعقیب اقدام به طرح دعوی حقوقی مطالبه وجه علیه صاحب حساب مقصد به استناد پرینت بانکی مهرشده نمایید.
باسلام بله
سلام ازطریق پلیس فتا پیگیری کنید، میتونید به جرم کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع نیزازطریق مراجع قضایی طرح دعوی کنید
سلام به دلیل اینکه عمل شما نیز خلاف قانون بوده است اگر شکایت کیفری انجام دهید شما نیز درگیر خواهید شد. به همین خاطر بهتر است از لحاظ حقوقی(نه کیفری)، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.