مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش واحد و عدم تحویل

سلام من یک واحد آپارتمان به صورت پیش فروش خریدم
بعد گذشت یک سال هیچ اقدامی برای ساخت صورت نگرفته

الان متوجه شدم ایشون مجوز پیش فروش هم نداشته
و قرار داد هم فقط در دفتر املاک امضا شد
من چطور میتونم حق حقوق مو از ایشون بگیرم

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. دادخواست اعلام فسخ قرارداد و مطالبه وجه پرداختی خود را بنمایید. اگر وجه التزام در قراردادتان پیش بینی کرده باشید قابل مطالبه خواهد بود. نیاز به بررسی مستندات برای پاسخ دقیقتر می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قرارداد خود اقدام نمایید تحت شرایطی می‌توانید فسخ بکنید و یا ضرر و زیان دریافت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با اظهارنامه فسخ و دادخواست تایید فسخ و مطالبه وجه به نرخ روز بابت مستحق اللغیر بودن مبیع

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق نص قرارداد شما می‌توانید نسبت به مطالبه اصل ثمن به علاوه خسارت اقدام نمائید‌.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چند تا راه هست اگر سریعترینش را می خوای بزنگ