مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک ارثی در مزایده توسط یکی از وراث

برای تعیین تکلیف یک ملک موروثی، قاضی حکم به مزایده وتقسیم بهای آن داده است.
باکارشناسی اول در سه نوبت مزایده کسی شرکت نکرد و پس از یک سال باکارشناسی دوم که ده درصد کمتراز کارشناسی اول بود درنوبت اول مزایده هم کسی نیامد.
الان بااین اوصاف بنده ((اگرتنهاشرکت کننده مزایده نوبت دوم باشم)) آیا میتوانم با پیشنهاد ده درصد زیر قیمت کارشناسی فعلی ملک را خریداری نمایم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید
طبق قیمت کارشناسی ممکن است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قیمت کارشناسی را بپردازید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در مزایده دوم مال مورد مزایده به هر میزان که خریدار پیدا کند به فروش خواهد رفت و مقنن در این حالت فروش مال به قیمتی کمتر از قیمت ارزیابی‌شده را تجویز کرده است.