مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالای خریداری شده

با سلام . بنده چهار ماه قبل تعداد چند عدد موتور سیکلت از یک مغازه دار خریداری کرده و تعداد چند عدد چک ثبتی که حتی بابت خرید موتور ثبت کرده ام ، به خاطر آشناییتمون قراردادی باهم ننوشتیم ولی قرار بود در کمتر از دو ماه موتور تحویل بدهد اما الان به خاطر گرون شدن بازار از تحویل موتور خودداری میکند و میخواد چک های من رو برگردونه ضمنا یکی از چک ها پاس شده و به ازای اون یک موتور تحویل داده بعد از چهار ماه حالا میخوام بدونم میتونم ازش شاکی بشم یا نه؟

پاسخ ها :

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

دادخواست اثبات قراداد شفاهی و الزام به تحویل و تنظیم سند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول نسبت به ارسال اظهارنامه با موضوع تحویل مبیع اقدام نمائید.
در صورت عدم افاقه اظهارنامه، در وهله دوم، دادخواست به خواسته‌های اثبات قرارداد شفاهی، الزام به تحویل مبیع، الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارات دادرسی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم دادخواست الزام به اثبات قرارداد و تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید البته مسائل ملکی بسیار حساس و پیچیده هستند بهتر است از تخصص وکیل استفاده کنید