مشاوره حقوقی رایگان - فاکتور شخصی برای فروش اموال شخصی

سلام.
سوال اول: من بازاریاب در سیستم همکاری در فروش یکی از سایت های آنلاین معتبر هستم. نحوه فعالیت من به این صورت هست که خودم اجناس را از سایت با پنل خودم خریداری می کنم و به صورت حضوری در محل می فروشم. سود من حاصل از پورسانت پنل بازاریابی و کرایه پیک هست (در محل به صورت پرداخت حضوری به مشتری اجناس رو تحویل میدم).
بعضی از مشتریان از بنده فاکتور می خواهند. (تبلیغاتم رو به اسم نمایندگی فروشگاه مذکور انجام میدم).
آیا می تونم به صورت شخصی فاکتور صادر کنم؟

سوال دوم:
اگر بازاریاب سایت هم نباشم. اجناس رو خودم به صورت عمده بخرم و به صورت خرده فروشی بفروشم، با توجه به اینکه مغازه و مجوزی ندارم مثلا دستفروشی کنم یا بازاریابی چهره به چهره کنم و بفروشم و موارد مشابه.... آیا می توانم فاکتور شخصی صادر کنم؟ جنبه های حقوقی و مسائلی که مشتری بتونه از فاکتور استفاده کنه چیه؟