مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کد 55

سلام من سال 82 گواهینامه رانندگی 10 ساله گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه در سال 92 برای تعویض گواهینامه ده ساله اقدام کردم و ارجاع داده شدم به پزشک معتمد معاینه چشم اونجا معاینات فیزیکی و حرکتی هم انجام شد که به علت قوس کف پا که کمی بیشتر هست مشکل راه رفتن روی پنجه و پاشنه داشتم و ارجاع شدم به کمیسیون پزشکی و اونجا کد 55 خورد روی گواهینامه یعنی فقط با خودرو سواری و وانت شخصی که خب مشکلی نبود و من هم قصد رانندگی با وسایل نقلیه سنگین و عمومی را نداشتم امسال که در سال 1402 مجدد برای تمدید اعتبار گواهینامه 10 ساله ام مراجعه کردم باز بخاطر اون کد 55 ارجاع داده شدم به کمیسیون پزشکی و متاسفانه دکتر برای من نوشت رانندگی پایه سوم با سیستم تمام دستی و این نهایت بی انصافی است که من مشکلی در راه رفتن ندارم و نه فلج هستم و نه قطع نخاع بعد 20سال رانندگی پایه دو و بدون هیچ مشکلی در هدایت و کنترل ماشین و حتی بدون یک تصادف و حالا به این رای اعتراض دارم و قابل پذیرش نیست برام لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید نسبت به این موضوع اعتراض داشته باشید