مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن ملک مورد اجاره

سلام و عرض ادب
ی سوال دارم از خدمتتون
نکته:این خونه ک میشینیم ماله پدر مادرش و خونه بالایی که لوله توالتش خرابه ماله پسرشون هست
ما یک خونه اجاره کردیم
بعد داخل پذیرایی لوله توالت بالایی هست
روز اولی که خونه رو بازدید کردیم دیوار زرد بود گفتیم لوله خرابه؟ به املاک و صاحبخونه که دوتاشون
گفتن خراب بوده درستش کردیم رنگش مونده فقط که اون هم رنگ میکنیم
شما نگران نباشید بعد گذشت دو ماه لوله بالایی گرفت و آب نجس ریخت روی مبل و فرش و کثافت زد
حالا هم میگه درست نمیکنم مشکلی ندارد
بعدش مارو برای روز تحویل کلید خیلی معطل کرد ک به همین جهت مبلغ 1500000تومان بنده به باربری بابت معطلی پول اضافه دادم
قبض های گاز و برق هم هیچکدوم تسویه نکردن قبض گازش 124هزارتومان بدهی داره قبض برقشم 338هزارتومان در صورتی که گفته بودن تسویه کردند و بدهی ندارند
صاحبخونه جواب تماس و پیام رو نمیدهد
روزی که قرار گذاشتیم داخل املاک برای بستن قرارداد،ما قولنامه رو امضا کردیم و بر حسب اعتماد و روال گذاشتیم قولنامه بمونه پیش املاک تا بقیه پول رو واریز کنیم. موقعی که قولنامه رو گذاشتیم پیش املاک قسمت پایینش خالی بود قسمت توضیحات
بعد ک از املاک قولنامه رو تحویل گرفتیم.اون قسمت توضیحات رو پُر کرده بودن بدون حضور ما و
متنشم به این شکل هست
ضمنا در صورت عدم پرداخت اجاره،مستاجر ظرف مدت یک ماه بایستی ملک تون را بدون مراجع به محاکم قضایی تخلیه و کلید را تحویل مالک نماید
میتونم کرایه ندهم؟،چون خیلی اذیتمون کردن چروک اضافه شده به پیشونی مادرم
مادرمم سنش بالا هست
مادرم رو خدای نکرده تا مرز سکته کشوندن
دربش شکسته دستگیره در افتاده سرویس بهداشتیش شیر آب گرم و هواکش ندارد و کولرش خرابه شیشه اش شکسته
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟خیلی ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید از زمان قرارداد پرداخت قبوض بر عهده مستاجر می باشد میتوانید پرداخت از اجاره کسر نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تامین دلیل کنید بعد از کرایه اش کم کنید