مشاوره حقوقی رایگان - بیمه شخص ثالث

با سلام
اینجانب خودرو پراید مدل88 خریداری نموده از واسطه (دلال) که خودرو دارای یکسال بیمه شخص ثالث به صورت تمام اقساط میباشد که شش ماه دیگر از اقساط آن باقیمانه و بیمه به نام و کد ملی شخص صاحب پلاک است با مراجعه به دفتر بیمه متوجه شده که این فرد هیچکدام از اقساط بیمه را پرداخت نکرده و درصورت بروز تصادف بیمه هیچ خسارتی را پرداخت نخواهد کرد این فرد ادعا دارد که با نامه کسر از حقوق بیمه خودرو اقساط نموده و از حقوق ایشان کم شده اما شرکت آنرا به حساب بیمه پرداخت نکرده حال سوالاتی دارم
1. آیا میتوانم برای عدم پرداخت اقساط بیمه از او شکایت کنم و پول بیمه را پرداخت کنم
2.با توجه به اینکه بیمه به نام آن شخص و با کد ملی و پلاک وسند اوست درصورتی که خدای نکرده تصادفی روی دهد و بنده راننده و مقصر باشم مسئولیت پرداخت هزینه با کیست
3.چرا بیمه نامه کسر از حقوق را اجرا نمیکند
4.آیا میتوانم پلاک را گرو نگه دارم تا اقساط را پرداخت کند
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان اقدام وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است اظهارنامه ارسال کنید اگر پرداخت نکرد خودتان پرداخت کنید و سپس دا‌دخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری و مطالبه وجه برای شما وجود دارد