مشاوره حقوقی رایگان - سنوات با 12 سال سابقه کاری

با سلام،بنده 12 سال سابقه کاری در بیمارستان دولتی دارم،10 سال قرارداد معین و 2 سال رسمی(تبدیل وضعیت ایثارگران)بنا به دلایل شخصی خواستار استعفا هستم،مبلغ حکم حقوقی سال 1402 بنده سیزده میلیون پونصد هزار تومانه،و هیچ سنواتی زمان قرارداد معین بودن دریافت نکردم.آیا 12 سال سنوات بنده بر اساس حکم 1402 پرداخت میشه؟یعنی 12 تا سیزده میلیون پونصد؟
1-سنوات بر اساس این سیزده میلیون پونصد پرداخت میشه؟یعنی 12 تا سیزده میلیون پونصد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه بنحو حضوری پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری وجود دارد می‌بایست به صورت حضوری موضوع را پیگیری نمایید