مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب مدت بیمه بیکاری کرونا

کارگری که از نیمه اسفند 98 تا پایان اردیبهشت ماه 99 جهت دریافت بیمه بیکاری در زمان کرونا معرفی شده است و این مدت قرارداد با کارفرما نداشته است و کارفرما هیچ سالی از مدت خدمت کارگر تسویه حساب سالیانه صورت نداده است.
آیا کارفرما برای محاسبه میزان تسویه حساب باید از تاریخ شروع تا نیمه اسفند 98 را با حقوق سال 98 و از خرداد تا پایان کار در سال 99 را با حقوق سال 99 محاسبه و پرداخت کند؟ و یا اینکه چون بیمه کرونا جزء حوادث قهریه می باشد محاسبه میزان سنوات باید طبق حقوق سال 99 باشد؟

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام 09127797726 خانم عامری بگید از طرف امیری