مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه چک

سلام
سال 92 مبلغ 20میلیون تومن از یک نزول خور گرفتم و بهش چک بدون تاریخ دادم ، علاوه بر سودش که براش هر ماه زدم ، بعدش هم باهاش تسویه کردم و چک رو به من پس نداد و سال 97 رفت چک رو برگشت زد و الان رفته شورای حل اختلاف شکایت کرده و اصل و با ضرر زیانش میخواهد از تاریخ چک.
چی کار باید انجام بدهم واقعا؟
تا از دست این زالو راحت بشوم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید بعد از تسویه حساب چک را می گرفتی یا ازش شکایت می کردی الان باید پرداخت کنی یا مدارک واریزی را به دادگاه ارایه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت طبق دریافت مبلغ اولیه شما باید اسکونت پرداخت کنید از لحاظ حقوقی قابل مطالبه است اما به لحاظ کیفری شاید بتوانید تحت عنوان تحصیل مال نامشروع شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه چک بدهید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. باید مستندات پرداخت خود را ارائه نمایید و دفاعی مبنی بر ربوی بودن معاملات پایه ارائه نمایید. بهتر است برای تنظیم لایحه از مشاوره وکیل بهره بگیرید تا بعدا متضرر نشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست یا مبلغ را بپردازید یا شما هم دادخواست تقابل بدهید