مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار رای بدوی دیوان عدالت اداری

سلام
بنده جهت واگذاری منزل سازمانی در اختیار اینجانب به دیوان عدالت اداری شکایت و شعبه بدوی دیوان پس از بررسی درخواست بنده و دریافت استعلامات از دستگاههای ذیربط در سال 1395 رای به الزام واگذاری منزل سازمانی به اینجانب را صادر نمود. اداره اینجانب طبق روال معمول به رای صادره اعتراض که در سال 1397 شعبه تجدید نظر رای صادره از طرف شعبه بدوی را عینا مورد تایید و لازم الاجرا دانست.
متاسفانه بعد از گذشت یکسال از صدور رای اکنون سازمان اینجانب قصد واگذاری منزل به اینجانب را به نرخ روز ( سال جاری ) را دارد و تقاضای بنده قیمت کارشناسی واحد به نرخ سال 1395 که همان تاریخ صدور رای شعبه بدوی که اینجانب را محق به واگذاری دانسته و شعبه تجدید نظر هم عینا تایید کرده اند را تقاضا دارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید نظر بنده صحیح است یا سازمان بنده و راهکار احقاق حقوق بنده در کوتاه مدت چیست؟
تشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام حرف شما صحیح است و از طریق اجرای احکام دیوان اقدام کنید