مشاوره حقوقی رایگان - اتهام رشوه

با سلام و عرض ادب و احترام بنده نظامی هستم و بنده رو بابت رشوه که در دادسرا خودم هم قبول نکردم و پرونده رو فرستادن دادکاه نظامی یک ..میخام بدونم اولا چرا دادگاه نظامی یک فرستادن ثانیا دو نفر رو آوردن رو در رو کردن با من و اصلا همدیگه رو نمیشناختیم البته در مرحله بازپرسی ثانیا با این تفاسیر در دادگاه چه اتفاقی خواهد افتاد بنده 18 سال خدمت هستم.ارادتمند شما

پاسخ ها :

احسان رفیعی زاده

جناب آقای احسان رفیعی زاده :

بستگی به مدارکی دارد که از شما دارند

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام صلاحیت دادگاه نظامی یک طبق ماده 302 قانون آیین دادرسی جرایمی که مربوط به سلب حیات چه مجازات اعدام یا قصاص باشد و جرایمی با مجازات قطع عضو، جرایم مربوط به حبس ابد، جرایمی با مجازات تعزیری درجه چهارم بالاتر از آن در صلاحیت این دادگاه می باشد