مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام رشوه

سلام. شخصی بابت خرید مقداری وسیله پولی را به حساب یکی از بستگان بنده واریز نموده است و بعد از مدتی آن شخص به جرم قاچاق دستگیر شده است. چون من شاغل هستم و به صورت غیر عمدی با آن شخص ارتباط تلفنی داشته ام و بازرسی بنده را احضار کردن و اذعان داشتن که شما متهم به دریافت رشوه هستید. این درحالی است ک هیچ پولی چه از حساب شخص قاچاقچی و چه از حساب فامیل بنده به حساب بنده نیامده و حتی به دست من هم نرسیده است. همچنین هر شخص قاچاقچی ارتباط با بنده را منکر شده است. لطفا راهنمایی کنید که بنده چطور بی گناهی خود را در دادگاه ثابت کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام رشوه اثبات بی گناهی در اتهام رشوه اتهام رشوه اثبات بی گناهی رشوه گرفتن رشوه