مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

با عرض سلام و احترام
من اواسط آذر به کارفرما اطلاع دادم که میخوام برم از شرکت ، اما استعفای رسمی ندادم به صورت شفاهی به ایشون گفتم اما ایشان گفتند تا یک اسفند باید بیاید بعد برید من هم قبول کردم و آمدم حتی اسفند رو هم تا پایان آن نیمه وقت آمدم ، الان بدنم کشش ندارد تا 8 شب بمونم چون همزمان دو جا شاغل هستم ، به ایشون میگم نمیتونم دیگه بیام اما ایشون قبول نمیکنند و میگم طبق قرارداد باهاتون رفتار میکنم ، میخواستم ببینم ایشون چیکار میتونن بکنن هم چنین در بیمه که برای من مشکلی پیش نمیاد ؟
ضمن اینکه من تا آخر بهمن که بودم هم عیدی هم سنوات و هم حقوق رو تسویه کرده و فقط حقوق اسفندم که پاره وقت رفتم دستشه ، سوال دیگم اینه که آیا این کار ترک کار محسوب میشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

سلام قرارداد شما خودبخود بعد از اسفند تمومه و هيچ مشكلي نداره تازه بايد حقوق و مزايايي اسفند هم بده