مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وکالت تام خودرو از همسر

سلام. همسرم چند سال پیش برای خرید و فروش ماشین از من وکالت گرفت، الان من ازش حق طلاق دارم ولی تهدیدم میکند که وکالتی که اون موقع از من گرفته وکالت نامه،حالا من چی کار کنم چطور وکالت تام رو ازش پس بگیرم؟(چون همون جا نگفت و فقط گفت برای ماشین اما انگار من رو گول زده است)

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید رونوشت وکالت شما را ببینم که چه نوع اختیاراتی به همسر خود داده اید وکالت تام با وکالت بلاعزل متفاوت است