مشاوره حقوقی رایگان - مستقل زندگی کردن دختر

سلام
بنده ی خانم 19ساله غیرباکره هستم میخوام از خانواده جدا شم و مستقل زندگی کنم آیا میتونم ؟
و اینکه برم ی استان دیگه و دور از تهران آیا پلیس میتونه منو پیدا کنه یا جامو ب خانواده بگه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند رشیده هستید ولیکن توصیه میشود با توجه به وضعیت جامعه با خانواده همیاری وهمکاری کنید در کل امکان استقلال مالی وغیر مالی وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل را ترک کنید امکان پیگیری وجود دارد.
اگر مکان مشخصی داشته باشید می توانید مستقل زندگی کنید