مشاوره حقوقی رایگان - سنوات پایان قرارداد

سلام اینجانب با قراردادی 3 ساله از 86تا89 با کد 55 و بعد از سال 90تا 1402 تا الان که جمعا 15 سال و 5 ماه برای سپاه خدمت کردم از من بیمه نیروهای مسلح کم شده الان برای من کمیسیون عالی گرفتن و رای کمسیون پایان قرارداد هست آیا شامل حال من سنوات می‌شود در صورتی طی 15 سال از من کم شده و آیا می تونم ادامه بیمه بدهم تا پایان بازنشستگی توکل برخدا

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام فرق هست بین بازنشستگی وباز خریدی سوال ناقص هست تماس بگیرید