مشاوره حقوقی رایگان - تخریب غیر قانونی توسط جهادکشاورزی

با سلام...جهاد کشاورزی در تاریخ 1402.9.22بدون اخطار و اطلاع قبلی خانه اینجانب را که در 50 کیلومتری شهر همدان و روستایی دورافتاده قرار دارد و به هیچ یک از امکانات دسترسی ندارد را تخریب کرده است(و تمامی وسایل و لوازم کشاورزی داخل خانه از بین رفته است).درقانون جهاد کشاورزی آمده[ زمانی جهاد کشاورزی می‌تواند بدون حکم دادگاه خانه ای را تخریب کند که خانه در حال ساخت یا نیمه کاره باشد اما زمانی که خانه تکمیل شده باشد جهاد نمی تواند بدون حکم دادگاه ،دست به تخریب بزند و باید به مالک ساختمان سه بار اخطار دهد و با صدور حکم دادگاه این کار را انجام دهد.]
چرا باید جهاد کشاورزی به صورت ناعادلانه و از بین صدها خانه تنها خانه اینجانب را به صورت گزینشی تخریب کند،؟؟
آیا این کار جهاد کشاورزی تَخَظّی و تخلف از قانون محسوب نمی شود؟؟
آیا درخت هم ساخت و ساز محسوب میشود؟
پس چرا درخت 20 ساله را شکسته اند؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت جهاد کشاورزی بدون حکم قانونی اقدام نموده باشد قابل پیگیری است