مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

با سلام من دو روز پیش یه وانت پیکان خریدم فروشنده در آگهی زده بود خودرو بدون رنگ دوگانه کارخونه وقتی رفتم اونجا گفت یه گلگیر رنگ داره دوگانه دستی هم بود بعد گفتم اشکال نداره اگه یه لکه رنگ داره چون ماشین باری هستش زیاد مهم نیست ولی صد بار به طرف گفتم من شاسی خیلی برام مهمه کارت شو در آورد گفتم من کارمند بانک سپه هستم تو عمرم دروغ نگفتم در نهایت نرفتم پیش کارشناس و تو قولنامه نوشت خودرو دارای رنگ میباشد و به تایید خریدار رسیده است بعد از تعویض پلاک رفتم کارشناسی رنگ میگن خودرو جفت گلگیر ها تعویض و تصادف شدید داشته و شاسی ها به شدت جمع شدن ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام.‌ون در قولنامه نوشتین شکایت کنید بابت خیار عیب