مشاوره حقوقی رایگان - ازمایش جنسی

سلام من دوساله عقدم درهمان ابتدای ازدواجم رابطه جنسی داشتم باهمسرم هنگام دخول خون ودردی حس نشد بعد گذشت 1سال و 8ماه باهمسرم ب مشکل خورده ایم
اگر هنگام طلاق ادعا کند تو ازقبل ازدواج رابطه جنسی داشته ای ،باوجود اینکه همسرم خونی ندیده
چکار باید بکنم ؟ازمایشی هست نشان دهد اولین رابطه جنسی باشوهرم بوده؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدید ممنون

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
با توجه به مدت طولانی که گذشته است این موضوع ثابت نمی شود

فرزانه مدهوش گل مکان

سرکار خانم فرزانه مدهوش گل مکان :

سلام. از منظر علم پزشکی، این امکان وجود داره که فرد باکره ای در اولین دخولی که داره، هیچ خون ریزی نداشته باشه! بنابراین از نظر قانونی چنین ادعایی از طرف همسر شما پذیرفته نیست. هنگام طلاق اصل بر این هست که رابطه جنسی شما، با همسرتون بوده و شما اصلا نیازی به اثبات این موضوع ندارید.اصلا نگران نباشید،از این بابت هیچ مشکلی برای شما ایجاد نمیشه.

مینا تهامی

سرکار خانم مینا تهامی :

سلام این موضوع قابل اثبات نیست

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
نه چنین فرضی به دلیل گذشت زمان و رابطه های متعدد بین زن و شوهر ، متصور نیست و اصلا در صورت مطرح شدن دادگاه به آن ترتیب اثر نمی دهد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با گذشت مدت دشوار است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ادعای ایشان نتیجه‌ای نخواهد داشت و می‌بایست تمام حقوق مالی شما برداشت