مشاوره حقوقی رایگان - تمدید شفاهی اجاره و عدم تخلیه ملک

با سلام. ما خانه پدرم را به فردی اجاره دادیم، بعد از اتمام قرارداد، دیگر برای تمدید کتبی اقدام نکردیم و شفاها بنا شد مبلغی روی کرایه بگذارند و هر وقت ما منزل را فروختیم تخلیه کنند،این جریان فروش ملک 2 سال طول کشید و در این بین هیچ قرارداد کتبی بینمان نیست،فقط مستاجر کرایه را هر سال مبلغی افزایش داده ،حالا که خانه را فروخته ایم و از او می‌خواهیم تخلیه کند،میگه من شهریور کرایه را زیاد کردم یعنی تا شهریور سال بعد باید بشینم،و میگیم بهش که ما قراداد نداریم فقط برای رضای خدا اجازه دادیم با این مبلغ کم بشینی ،حاضر به تخلیه نیست، ومیگه چون من کرایه را زیاد کردم یعنی قراداد خودبخود تمدید شده و شما تخلف کردید و حق ندارید بمن بگید پاشم ،
آیا حرف مستاجر استناد دارد ؟ و ما نمیتونیم اونو از خونه میراثی بیرون کنیم ،با اینکه هیچ قرارداد کتبی در طی دوسال نداریم بینمون؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان استناد و دفاع وجود دارد