مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اضافه متراژ ملک

سلام وقت بخیر
پدربزرگ من 35 سال پیش زمینی به متراژ 3000متر از شخصی خریداری کرد و بعد از 5 سال ما زمین رو از پدربزرگم خریداری کردیم
حالا بعد از سی سال فرزندان(وارثان) فروشنده که همسایه ی زمین ما هم هستن اومدن بی خبر زمین رو متر کردن و میگن 100 متر زیاده و زمین3100 متره.
آیا میتونن 100 متر رو رو پس بگیرند؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت زیاده بودن از طریق دادگاه می‌توانند قیمت و یا زمین را مسترد کنند