مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط صاحب پلاک

سلام ماشین پارسی خریدم به مبلغ480وپول طرف را کامل زدم ماشین رو طرفی که من ازش گرفتم ازبنگاه خریده بود و سند به اسم همون بنگاه داره بنگاه دار اول که باهاش طرفی که من خریده بودم حرف زد گفت میام امضا میکنم یک هفته همینجوری معطل کرد من رو بعد خودم بهش زنگ زدم چرا نمیایی اول گفت میام دوباره زنگ زدگفت ماشین180بدهی دارد و گفتم اگه بدهی دارد چرانگفتی اول بدهی را بده بعد بیام امضا کنم من کل پول رو پرداخت کردم و ماشین و سندرو تحویل گرفتم حالا هم دادگاه شکایت کردم برای این که طرفی که من ازش خریدم واون کسی که پلاک به اسمش هست جوابگو نیستند چی کار کنم حقم ضایع نشه من که قولنامه و پول ماشین رو کامل دادم چی کار کنم تو دادگاه چی بگم لطفا راهنمایی کنید منکه ماشین رو گرفتم بین اون دو تا چی بوده خبرندارم صاحب پلاک هم برای تعویض پلاک خودرو بعد دوماه که گرفتم شکایت کرده البته طرفی که من گرفتم بابنگاه دار چندتامعامله کرده اونم همه ی پلاک هارو توقیف زده آیامعامله بین اونا بوده به منم ربطی داره منی که ماشین دستم هست براش پول کامل دادم بیمه کردم به اسم خودم لطفا راهنمایی کنید تودادگاه چی بگم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام لزومی به طرح جزییات نیست ، الزام فروشندگان را به تنظیم سند رسمی بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را اقامه نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت تمامی ایادی قبلی تا فروشنده بدهید