مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط صاحب پلاک

سلام. من حدود یک ماه و نیم هست که ماشین رو از یک نفر خریدم. در سایت درج آگهی گذاشته بود و ما هم به خاطر پول قولنامه ندهیم در خانه قولنامه کردیم و تمام پول آن را دادیم. گفت من در دفتر بیمه کار میکنم پس فردا بیایید برای تعویض پلاک و همان پس فردا به او زنگ زدم گفت خواهرزاده ام فوت کرده و به کرج اومدم تا یک هفته دیگر می آیم و خلاصه به گفته خودش اومد. بعد هر چی زنگ میزدیم جواب نمیداد فقط پیام از طریق واتساب میفرستاد تا چند روز جلوتر گفت صاحب اصلی میاد که برای تو پلاک بزند. خلاصه اومد دیدم به جای سند نامه قضایی و روزنامه به دست هست. تعویض پلاک گفت باید اول به اسم خود صاحب اصلی پلاک بخورد و بعد شما. یک نوبت دیگر بگیرید بیاید. بنده خدا که پلاک ها به نام او بودنذ گفت من از اون که ماشین به شما فروخته یک ملیون و پانصد میخواهم و گفتم از اون میخواهی به من چی باز هم امروز زنگ زدم گفتم مشکلی نیست بیا پلاک بزن و من یکملیون و پانصد میدهم. دیدم در جواب من گفت اون که ماشین را به شما فروخته گفته میخواهم پس بگیرم. من نزدیک 8 میلیون خرج ماشین کردم و از کارافتادم. بعد از یک ماه میتواند پس بگیرد و یا اون بنده خدا که پلاک ها به نام او هست میتواند نیاید. لطفا راهنمایی کنید. الان هر چی زنگ میزنم به همان که پلاک ها به نام او هست گوشی رو برنمیدارد. البته مدارک ها برگ سبز، بیمه، معاینه فنی و رسید کارت به دست من هست.

پاسخ ها :

عدم تعویض پلاک خودرو توسط صاحب پلاک پس گرفتن خودرو فروخته شده تعویض پلاک خودرو قوانین خرید و فروش خودرو خودرو