مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک خودرو توسط صاحب پلاک

با سلام .
یک دستگاه 405 در سال 95 از آشنا و بدون قولنامه خریدم. تمام پول آن پرداخت شده است و بعد از دو سال شکایت خیانت در امانت از من کرد که محکوم شد. خودرو 11 ماه در پارکینگ بود. با حکم عدم تعویض پلاک الان صاحب پلاک وکالت نمیدهد. آیا با حکم دادگاه میشود تعویض پلاک کرد؟ تشکر.

پاسخ ها :

حامد انصاری مقدم

حامد انصاری مقدم :

درود بر شما
می بایست مبادرت به طرح دعوی اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی در دادگاه حقوقی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی شده باشد و در حکم دادگاه ، ذکر شده باشد که ایشان ملزم به فک پلاک هستند شما باید به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست اجرای حکم را نمایید و از اجرا احکام نامه برای فک پلاک اخذ کنید
واگر در حکم دادگاه فک پلاک ، قید نشده باشد شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فک پلاک با قید مدت برای ایشان ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و هزینه دادرسی
و خسارات اقامه نمایید
موفق باشید