مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر

سلام وقت بخیر
اینجانب سال 96 قطعه ملک کشاورزی را با قولنامه معتبر جهت ضمانت فرد محکوم علیه معرفی نمودم که که بعد از برگزاری مزایده و مراحل قانونی سال 98 مشخص شد که زمان یو تی ام زنی کارشناسی چون برف سنگین بود پیاده از از جاده رفتیم 300 متر اختلاف وجود دارد اما برنده مزایده زمان بازدید ملک ملک واقعی در قولنامه را دیده و پول را پرداخت کرده بود که به احکام مدنی حضوری و و دادخواست و لایحه اعلام نمودیم که طرف مقابل اوایل با زبان بازی داخل شورای حل اختلاف موافقت به توافق کرد اما بعد از گذشت 5 سال دوباره رفت و شکایت کرد که باز مزایده لغو شد و الان شکایت کیفری علیه من کرده به عنوان فروش مال غیر و وکیل بنده هم تبانی کرده که همه 12 نفری که اسم آنها در شکوائیه بود از جمله خودش همه منع تعقیب نوشته شده و برای من وقت قرار نوشته شده لطفا راهنمایی لازم جهت ارتباط با شما و کمک به بنده و یک وکیل مدافع لازم دارم.

پاسخ ها :

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام
سوال شما به نحو کامل مطرح نشده است.علی ایحال بنظر میرسد پرنده نیاز به مطالعه دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر معنی تعقیب صادر شده باشد شاکی می‌تواند اعتراض نماید