مشاوره حقوقی رایگان - مهلت بین اظهارنامه و دادخواست

سلام و خسته نباشی.
مستاجر از شروط اجاره نامه تخطی کرده است( همچون پرداخت اجاره بها سر موعد ) برای وی اظهارنامه مبنی بر انفساخ قرارداد و تخلیه ظرف 15 پانزده روز ارسال نمودم ( با توجه به شرط انفساخ در صورت تخطی مستاجر در اجاره نامه) سوال این است که در صورت عدم تخلیه وی بعد از 15 روز آیا موجر می‌تواند سه ماه دیگر دادخواست در رابطه با انفساخ و تخلیه فوق به دادگاه یا شورا ارائه دهد و از اظهارنامه ارسالی به تاریخ سه ماه قبل استفاده کند یا فرجه زمانی بین پایان مهلت دراظهارنامه و ارائه دادخواست قضایی محدود است؟ اگر محدود است معمولاً چند روز یا چند ماه است

پاسخ ها :

مهلت بین اظهارنامه و دادخواست اظهارنامه فسخ قرارداد اجاره تخلیه مستاجر مستاجر موجر