مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث بدون انحصار وراثت

باسلام، زمینی کشاورزی از پدربزرگ اینجانب به مادربزرگ ناتنی ومادروعمه م به ارث به جا مانده، مادربزرگ ناتنی من آیا بدون انحصاروراثت میتواند سهم خود را بفروشد؟
چگونه این خانم سند خودرا ازسنداصلی جداکرده درحالیکه سندمادروعمه من بنا به گفته عمه هنوزفقط یک برگ است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیر ابتدا باید انحصار وراثت بگیرید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید و برای فروش باید گواهی مالیات بر ارث بگیرید