مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک کشاورزی بدون انحصار وراثت

باسلام سه برادر و یک خواهر هستیم مقداری زمین کشاورزی از پدر به ما به ارث رسیده و آنها را بصورت مساوی تقسیم کرده ایم حال یکی از برادران بدون اجازه ما سهم خود را به شخصی دیگر فروخته است و ما هیچ کدم امضایی براش نکرده ایم آیا او می تواند بدون انحصار وراثت و بدون هماهنگی با ما بفروشد ممنون راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خیر پاسخ منفی است بایستی مدارک کامل باشد و همه تأیید نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد تصرف حقوقی می تواند در سهم خود بنماید اما برای تصرف مادی نیاز به اذن بقیه شرکا دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر هر کدام از ورثه ، سهم خود را ، به صورت مفروز فروخته باشد معامله قابل ابطال است

ولی اگر ایشان سهم خود را به صورت مشاع فروخته باشد
مانعی ندارد مگر سایر ورثه مدعی باشند و ..