مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق کارگر از کارفرما

سلام خسته نباشید ببخشید من در ترمینال مسافربری مشغول به کار میباشم، مدت 6 سال که 5 سال در این ترمینال سابقه بیمه دارم و هیچ قرارداد کاری بین ما منعقد نشده، ساعت کاری من 8 صبح تا غروب میباشد، هروز حتی جمعه ها ، من در سال حتی یک روز مرخصی ندارم ، اضافه کاری هم حساب نمیشود. حقوق ماهی 1500000، سوالم اینه آیا من میتونم براساس این بیمه اعتراضی بکنم واسه مرخصی و اضافه کاری؟ اگه زمانی اخراج شدم چه مزایایی طبق اداره کار به من میرسه؟ ممنونم

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

سلام. برای دریافت مرخصی و حقوق اضافه کاری می توانید علیه کارفرما به اداره کار شکایت کنید‌