مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک فرد مسن

با سلام مردی با 80 سال سن به دلیل خدماتی که چند ساله به ایشان دادم و این که شرط کرده تا آخر عمر ازش نگهداری کنم و بعد فوت کارهای دفنش را انجام دهم قصد دارد آپارتمانش را به نام بنده بنماید و ایشان در سلامت عقل و روان هستند و زن و بچه ندارند ...چه کار کنم که بعد فوت ایشان وراث درجه سوم ایشان نتوانند مثلا با حکم محجوریت دروغین دست به ابطال معامله بزنند چون شنیدم با دوتا شاهد قاضی رای به ابطال میدهد ( الان هم که شاهد صوری حتی جلوی دادسرا هم با پرداخت مبلغی پیدا میشود ) ...به چند روانپزشک زنگ زدم حاضر به دادن گواهی سلامت عقل نشدند ...نمیدانم از چی میترسند. سوالم اینه گواهی سلامت گرفتن میتونه صد در صد معامله را محکم و غیر قابل ابطال کند 2.گواهی سلامت روانپزشک و روانشناس یا لیسانس روانشناس مورد قبوله یا حتما باید پزشک باشه 3.به جای صلح عمری از چه عقد لازمی استفاده کنیم که مالیات 25درصدنباشه .…...اگر سند قطعی بزند میشه صوری ثمن تایین بشود؟ در صورت شکایت وراث درجه سوم باید ثمن ثابت بشه
یا میشه گفت به صورت نقدی و خرد خرده دادم.
بسیار ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازی به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درعقد صلح عمری نیازی به ثمن ندارید مثلا با دوشاخه نبات هم عقد محقق میشود ودرخصوص سلامت روان از اداره محجورین وصغار درخواست کنید تا به پزشکی قانونی معرفی شود و گواهی سلامت عقل را بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید برای تنظیم سند به دفتر خانه بروید و و دو نفر از اقوام و نزدیکان و بهتر است از ورثه را به عنوان شاهد ببرید و در سند قید شود ایشان در صحت عقل و سلامت این برگه را امضا کردند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مستحضر باشید که عقد صلح بر خلاف عقد بیع نیازی به پرداخت پول معادل ارزش مالی ندارد می‌تواند در مقابل یک شاخه گل باشداما در هر صورت شخص برای هر دو قرارداد می‌بایست صلاحیت عقلی داشته باشد که آن نیز می‌بایست بررسی گردد