مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن ملک پیش خرید شده

عرض سلام
من یک ساختمانی را پیش خرید کردم سال 96 و تراس و آشپزخانه در قسمت حیاط خلوت ساختمان به علت نقص سازه ای نشست کرده و دیوار ترک برداشته و از سقف جدا شده است.برای تامین دلیل هم اقدام کردم و کارشناس مشکل را نقص در اجرای سازه عنوان کرده.به نظر شما من برای اخذ خسارت اقدام کنم یا اصلاح مشکل؟من خودم نظرم برا اصلاح هست.میشه سازنده رو مجبور به اصلاح کرد یا برا اخذ خسارت اقدام کنم؟ممنون از شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس می توانید الزام سازنده را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید شکایت نمایید اما اصولاً ساختمان تا 10 سال تحت ضمانت مهندس ناظر می‌باشد