مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

سلام خسته نباشید ..
من 19 سالم هست و من کار در مغازه بازی و کامپیوتری پیدا کرده بودم که متعلق به نیرو انتظامی دریابانی هستش الان یک ماه هستش پیش اون کس دارم کار میکنم الان باهاش حرف زدم که دیگر نمیتونم بیام به دلیل حقوق پایین 3 میلیون و شرایط کار زیاد از من میخواستم بیام بیرون که همین نیرو انتظامی تهدید کرده که نمی تونی از کار بیایی بیرون اکه این کار رو بکنی شکایت میکنم و پرونده تشکیل میدم .. من هیچ کاری نکردم الان چی کار کنم از سر من برداره بهش گفتم 3 روز هستم تا شما نیرو پیدا کنید میگه 3 روز نمیشه هر وقت من گفتم میتونی بری .. الان میترسم چون طرف کار دولتی می‌کنه و اگر شکایت کپی درست کنه من زندان میرم .. میشه بگید چکار کنم ..

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا یک‌ماه بعد از درخواست کتبی استعفا می توانید از کار بیرون آیید