مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله ملک توسط خریدار

باسلام بنده قطعه زمینی فروخته ام به متراژ دوهزار متر کشاورزی که متاسفانه دوست خودم بود و بابت زمین پولی به من پرداخت نکرد باغی همان مسیر دارم گفتند من آشنا دارم سند تک برگ میارم برات وخلاصه من هم اعتماد کردم بهش ولی هیچ کاری نکرد من هم زمین تحویلش ندادم حالا رفته ازبنگاه قولنامه رو آورده وشکایت کرده تو قولنامه هم نوشته ایم 120میلیون پرداخت شده ولی نشده آیا میتواند کاری پیش ببرد ..ممنون میشم جواب بفرمایید..در ضمن پیش اومده از او پول قرض گرفته ام یا من به اون پول داده ام ..پولش هم پس داده شده آیا میتواند به دادگاه بگوید بابت اون زمین است بازم میگم بابت زمین اصلا پول دریافت نکرده ام..ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه قرض‌های خود را اداء نموده‌اید طرف مقابل بایستی مدرکی دال بر پرداخت ثمن معامله را به دادگاه ارائه دهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید در دادگاه از خود دفاع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ایشان قرارداد داشته باشد و در قرارداد لحاظ شده باشد که مبلغ دریافت شده بله حق با ایشان است می‌تواند پیگیری خواسته خود را داشته باشد