مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت مصلحت موکل

در وکالت نامه‌ای به وکیل اجازه انقال ملک به خود به هر نحوی اعم از صدقه و هبه و صلح و بیع به هر ثمن و اسقاط کافه خیارات کرده حال وکیل بنا به خواست خود ملک را به صورت بیع به مبلغ یک درصد ارزش واقعی به خود انتقال داده با توجه به مواد فوق که وکیل حتی میتوانسته ملک را صلح و هبه کند که نشان میدهد سود مادی در نظر موکل نبوده و صرفا می‌خواسته ملک را به نام وکیل کند آیا شامل رعایت نکردن مصلحت موکل میشود و وراث وی میتوانند نسبت به این موضوع ابطال معامله کنند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معامله وکیل نسبت به موکل تا زمانی که خلاف آن اثبات نشود که رعایت مصلحت نشده است نافذ است باید جزئیات بیشتری را بدانیم

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رعایت غبطه موکل اصل مراد وکالت است، و در صورت عدم رعایت اصل فوق با جمع شرایطی بله قابل ابطال است