مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق

با سلام و احترام
بنده مدت 10 سال در شرکتی مشغول به کارم حدود 5 ماه پیش در سرویس شرکت دچار حادثه شده و 2 مهره کمرم و 7 دنده ام شکستگی پیدا کرد. قسمت اعظم حقوق و مزایای ماهیانه من (حدود 10 میلیون تومان) مربوط به اضافه کاری (حدود 120 ساعت در ماه) و ماموریت هایی برون شهری (حدود 10 روز در ماه) بوده که تا قبل از حادثه توانایی انجام آن را داشته و انجام میدادم.
حال که پس از بهبودی نسبی به سرکار برگشتم به دلیل حادثه دیگر توانایی ایستادن جهت اضافه کاری و یا انجام ماموریت ندارم و به همین سبب حقوق دریافتیم بسیار کاهش یافته است.
آیا از نظر قانون کار و یا قانون عمومی امکان این که شکایت کنم و از نفعی که تا قبل از حادثه به دلیلی توانایی جسمی ام قابل دریافت بوده و دریافت میکردم ولی الان نمی توان از آن بهره مند بشم رو مطالبه کنم.
احتمال به موفقیت رسیدن شکایت چقدره؟ چون اگر شکایت کنم به احتمال قریب به یقین اخراج میشم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بابت از کار افتادگی جزئی میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که درخواست ازکارافتادگی بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در آن حادثه کار فرما را مقصر دانستند و به شما دیه داده شده میتوانید
اما به قول خودتان ممکنه اخراح هم بشیوید