مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت دستمزد کار

سلام میخواستم بینم برای تنظیم شکوائیه باید چی کار کنم: که اينجانب س.ج شغل راننده که مدت دوماه با آقای ق.ح صاحب ماشینمون بود کارکردم اما طی این‌دو ماه‌که طی کرده بود ماهی 4 سرویس رفت و برگشت زابل مشهد کار کنیم‌ ماهیانه 13میلیون‌ حقوق به من بدهد اما هفته ای یک سرویس میرفت ماشین‌ کاویان مدل 85 یخچالدار توشهری من‌میخواستم سرویس اول رفت وحشت کردم باهاش گفت من دیگه رانندها رو سرویسی نمیدم چون کار نمی کنند و خلاصه سرویس دوم بعد از یک هفته آمدیم پاسگاه معدن ‌ماشین را به علت حمل سوخت‌ غیر مجاز خوابوندن درصورتی که من روحم خبر نداشت از سوخت ها خلاصه پاسگاه معدن ماشین خوابوند وگفت تو بیا بزن به نام خودت گفتم‌ بابا من کرایه خونه دارم‌ زن و بچه دارم بذار من برم و بعد رئیس پاسگاه گفت دنبال کارش باشی گفت باشه و گرنه من دیوانه بودم‌ گردن‌من بیفتد. تازه خودش اگر میرفت باید 6ماه ماشینش میخوابد و کلی هم جریمه اما من رفتم گفتم من یک راننده ام ماشین انداخت برج 10بیا آگاهی نهبندان 46 روز قراربود نیامد که دارم پارتی پیدا میکنم همون جا رئیس پاسگاه گفت گوشیت بده نداد هول دارد اما پاسگاه میخواست پارتی پیدا کنه خلاصه هرکار کرد نتونست من رفتم رو داد به تعزیرات 150میلیون جریمه کردم 95 میلیون که اگر من
فهمیدن 20روز آزاد میکنم که لطف کردن با گریه و زاری دادند ماشین من رفتن پاسگاه اگر میدونستم این طور آدمی هست گاز ماشین میگرفتن می‌آمدم مشهد در صورتی که گفت بیا فردا میرم یا پس فردا میریم نیامد خلاصه من گفتم بیا حساب کتاب کن تا من بروم تو هر وقت دلت خواست بیا گفت بیا حساب کنیم کلا دو ماه یک میلیون و300هزارتومان با 4 بار از مشهد رفتم زابل آمدم مشهد.
آیا حق زن و بچه روا به این آقا‌ که سه تا ماشین بیشتر دارد و آخرش گفت برو شکایت کن شواهد پرونده ماشین به نام من آزادی به نام‌ من و رئیس پاسگاه معدن شاهد اینجا 10تا بیشتر شاهد پیامک هست با تشکر.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه به مبلغ طلبت بدهید به دادگاه و از او بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد، بهتر است با وکیل مشورت کنید